PRAKTISCH

INHUREN

Voor het inhuren van een chauffeur bij Driveless vragen wij om dit minstens 24 uur van tevoren te reserveren. Onze service is flexibel en kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Of u nu een chauffeur nodig heeft voor een eenmalige gelegenheid of voor regelmatig terugkerend vervoer, wij staan klaar om aan uw eisen te voldoen.

WERKWIJZE

Onze chauffeurs starten en stoppen de uren bij de locatie van de klant, wat zorgt voor een naadloze en efficiënte service. Naast het standaardminimum van 3 uur per opdracht, bieden wij ook maatwerkoplossingen voor specifieke transportbehoeften. Of het nu gaat om luchthavenvervoer, zakelijke vergaderingen of VIP-diensten, bij Driveless kunt u rekenen op een professionele aanpak die aan al uw verwachtingen voldoet.

BEREIKBAARHEID

U kunt ons bereiken via:

FEESTDAGEN

Voor zon- en feestdagen geldt een toeslag van €2,5 per uur. Wij raden aan om tijdig te reserveren, vooral tijdens drukke periodes zoals vakanties en feestdagen. Driveless streeft ernaar om onze klanten ook tijdens deze speciale momenten van dienst te zijn, met dezelfde hoogwaardige service en flexibiliteit die u van ons gewend bent.